Сирно гарбузовий десерт зебра в духовці

Як зробити Сирно гарбузовий десерт зебра в духовці рецепт простий!👌💣 Яскравий, сонячний, дуже смачний і ніжний!🔥😋

Інгредієнти

Сирна маса:
✅Сир-500 г
✅Сметана-3 ст. л.
✅Цукор-80 р
✅Яйця-2 шт.
✅Ванільний цукор-1 ч. л.
✅Крохмаль-20 г

Гарбузова маса:
✅запечена Гарбуз-500 г
✅Цукор-60 г
✅Яйця-2 шт.
✅Ванільний цукор-1 ч. л.
✅Крохмаль-20 г

Сирно гарбузовий десерт зебра в духовці покроковий рецепт

1. З’єднати всі інгредієнти для сирної маси і пробити блендером. З’єднати всі інгредієнти для гарбузової маса і пробити блендером. Гарбузове і сирна маси повинні бути однакової консистенции.

2. Сирну масу можна відрегулювати молоком. Якщо вона дуже густа, то додайте трохи молока. У формі, діаметром 21 см дно і боки застелити силіконізованого пергаментним бумагой.

3. Викладати у форму по одній столовій ложці, чергуючи гарбузову і сирну маси. Випікати при температурі 180° приблизно 40 хвилин. Повністю остудити у формі. ⠀ Приємного вам чаювання!

Відео рецепт 👇