Торт з кураги без випічки з маком

Як приготувати Торт з кураги без випічки з маком рецепт простий. Легко, просто і дуже смачно!

Інгредієнти

На 100 г: 146 ккал БЖУ: 10/3/20

120 г кураги
100 г молока (у мене 3,2%)
5 г желатину
100 г сиру (брикет, у мене 5%)
5 г маку

+ 1 інжир (за бажанням)

Торт з кураги без випічки з маком покроковий рецепт

1. Желатин замочити в молоці. Як набубнявіє, розчинити не доводячи до кипіння. У чашу блендера покласти сир, м’які курагу і молоко з желатином.

2. Збити заглибним блендером. Додати мак і перемішати. По стінках кільця діаметром 10 см викласти інжир (можна ківі або полуницю).

3. Викласти масу в кільце. Прибрати в холодильник до застывания.

Відео рецепт 👇