Апельсинові цукерки трюфелі

Як смачно зробити Апельсинові цукерки трюфелі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Скоро Новий рік, багато кондитери починають готувати пропозиції до свята… І без трюфелів тут не обійтися адже можна приготувати заздалегідь і зберігати до 3х тижнів в морозилці! 💥 А потім просто упакувати, віддати і займатися своїми справами.

Інгредієнти

Апельсиновий шоколад 600 р.
+ 200 м для покриття
Вершки 33% 200 р
Сироп глюкози 25 р
Вершкове масло 50 г

Апельсинові цукерки трюфелі покроковий рецепт

1. Шоколад злегка подтапливаем. Вершки з глюкозным сиропом нагріваємо до кипіння. Виливаємо на шоколад, так, щоб вершки покрили його повністю і залишаємо на пару минут.
2. Пробиваємо блендером до однорідності. Додаємо вершкове масло кімнатної температури і пробиваємо ще раз. Накриваємо плівкою вконтакт і прибираємо в холодильник на стабілізацію на 12 часов.
3. З отриманого ганаша скачуємо кульки по 15 грам і знову прибираємо в холодильник на годину. В цей час темперируем апельсиновий шоколад.

4. Купаємо трюфелі в шоколаді і ставимо на пергамент застигати. Загортаємо у фольгу. Якщо ви заморожуєте трюфелі, робіть це без покриття і обсипання!