Лимонні капкейки з білковим кремом

Лимонні капкейки з білковим кремом простий рецепт.

Інгредієнти

(6 шт)

Бісквіт:
95г-цукор
95г-борошно
1г-сіль
1,5 г-розпушувач
70г-молоко
90г-масло вершкове
20г-яйце
25г-білок
4г-свіжа цедра лимона

Крем:
80г-яєчний білок
120г-цукор
210г-вершкове масло
10г-лікер з цитрусовими
Щіпка солі

Лимонні капкейки з білковим кремом покроковий рецепт

1. Розігріти духовку до 170 °C. Потім підготуйте лист і 6 паперових форм для капкейків. Збити вершкове масло кімнатної температури, цедру лимона і цукор до повітряної суміші (~10 хвилин). Нагріти молоко, цільні яйця і яєчні білки до 40 °C і додати цю суміш до масляної маси, пробити до однорідності. Додати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю і перемішати до однорідності. Викласти суміш у форми і випікати 20-25 хвилин, перед тим, як дістати бісквіти з духовки перевірити готовність зубочисткою. Відсадити при кімнатній температуре.
2. Крем:
Нагріти яєчні білки, морську сіль і цукор до 60 °C (це потрібно зробити на водяній бані). Зняти з плити і збити на високій швидкості до утворення стабільної і глянсовою меренги (до температури 28С). Потім додати м’яке вершкове масло і перемішати все на середній швидкості. Додати лікер і злегка перемешайте.
3. Збірка:
Відсадити крем на охолоджений капкейк і прикрасити цедрою лимона.