Торт Медовик в склянці cake-to-go

Як смачно зробити Торт Медовик в склянці cake-to-go простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. У цих cake-to-go сховався ваш улюблений мій бісквітний медовик!)

Інгредієнти

на 2 склянки 250 мл

Для коржів:
1 яйце категорії С0
30 г цукру
35 г меду
1/3 ч. л. соди
Сіль — на кінчику ножа
50 г борошна

Для крему-прошарку:
300 г сметани
30 г цукрової пудри (за смаком)
Цедра мандарина

Для крем-чизай (на декор):
140 г вершково-сирного сиру
1 ст. л. вершків 33% або сметани (орієнтуйтеся по консистенції свого сиру)
Пудра — за смаком
Крем я фарбувала матчів і активованим вугіллям (другий — щоб колір був темніше, багато не потрібно!)

Торт Медовик в склянці cake-to-go покроковий рецепт

1. Яйце з сіллю і цукром збити добіла. Мед з содою нагріти на сильному вогні, маса сильно спіниться, збільшиться в об’ємі і побіліє. На повільному вогні довести масу до карамельного кольору. Вмішати медову масу до яєчної, акуратно перемішуючи лопаткою, так само додати просіяне муку.

2. Викласти масу в 2 форми(кільця) діаметром 8 см, дно яких застелене пергаментом. Випікати при 170 градусах 12-15 хвилин. Готовність перевіряти натисканням на бісквіт – він повинен пружинить.

3. Для крему сметану збити з цукровою пудрою, додати дрібно натерту цедру. Готовий бісквіт охолодити, нарізати на коржі, у мене вийшло 8 штук. По черзі викладати коржі в стаканчики, перекладаючи кремом.

4. Верх вирівняти крем-чізом. Частина крему пофарбувати, зробити декор за бажанням). Не робіть декор вище краю стаканчика (як у мене), якщо захочете потім закрити його кришкою)).

Відео рецепт 👇