Шоколадна глазур ферреро роше

Як зробити Шоколадну глазур ферреро роше з горіхами рецепт простий, для ваших творів мистецтва 🤗

Інгредієнти

Подрібнений горіх – 40 гр
Темний шоколад – 200 гр
Кукурудзяна олія – 100 гр

Шоколадна глазур ферреро роше покроковий рецепт

1. Розтопимо шоколад до 45 градусів. (Можна при необхідності пофарбувати жиророзчинними барвниками). Вливаємо олію і пробиваємо блендером.
2. Додаємо горіхи акуратно лопаткою. Насправді тут ви можете використовувати свою фантазію і додавати замість горіхів будь хрусткий компонет (вафельна крихта, повітряний рис, дрібні кріспа). Залежить для чого вам потрібна глазур. ⠀
3. Використовуємо глазур відразу. Можна і заморозити або зберігати в холодильнику під плівкою не більше тижня (ми так не робимо). ⠀ Невеликі вироби зручніше вмочати в глазур, ніж обливати. ⠀ Ось такий простий рецепт на радість вам і вашим клиентам.