Торт лісовий мох зі шпинатом і малиною

Цей неймовірний тортик не тільки радує око, але ще й сама натуральна вітамінна бомба! Як зробити Торт лісовий мох зі шпинатом і малиною рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт
✅4 яйця
✅120 гр цукру
✅120 мл рослинного масла
✅200 гр шпинату
✅250 гр борошна
✅10 гр розпушувач
✅1 ч. л. ваніліну
✅1 ч. л. сік лимона

Крем
✅400 мл вершки 33%
✅120 гр сирного сиру
✅70 гр цукрової пудри
✅ягоди за смаком

Торт лісовий мох зі шпинатом і малиною покроковий рецепт

1. Шпинат збиваємо у блендері, з додаванням рослинної олії і соком лимона. Далі готуємо бісквіт. Білки збиваємо до пишної маси, додаємо цукор, потім вводимо по одному жовтку. Далі додаємо шпинат і все перемішуємо до однородности.

2. Потім просіваємо борошно, розпушувач і ванілін. Перемішуємо лопаткою, викладаємо у форму і відправляємо в розігріту духовку на 180′ до готовности.

3. Для крему: Вершки, сирний сир і цукрову пудру збиваємо до стійкої піни, крем готовий. Далі остиглий бісквіт розрізаємо, змащуємо кремом, за бажанням прошарок додаємо ягоди або фрукти. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇