Мятний торт

Як зробити М’ятний торт простий рецепт.

Інгредієнти

на діаметр 16 см

Крем:
– 500 г кисломолочного сиру
– 200 гр вершкового масла
– 100-150 гр цукрової пудри
– 3-4 краплі м’ятної есенції (або м’ятної пасти Guzman)
– Кілька листочків свіжої подрібненої ножем м’яти
– 1-2 крапель зеленого барвника

Бісквіт:
– 4 яйця
– 110 гр цукру
– 110 гр борошна
– 19 гр крохмалю

Просочення:
– 80 гр молока
~30 гр цукру

М’ятний торт покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло збити з цукровою пудрою до однорідності. Додати вершковий сир кімнатної температури і збити пару хвилин. Додати пару крапель м’ятної есенції і трохи подрібненого листя свіжої мяты.
2. Перемішати лопаткою до однорідності. В кінці додати пару крапель зеленого барвника для додання ніжно-салатового цвета.
3. При складанні просочуємо кожен корж і рясно змащуємо кремом 😋 Такий ніжний, свіжий, річний торт виходить 🤩 А для соковитості можна прикрасити улюбленими ягодами.