Торт Політ домашній

Як зробити смачний Торт Політ домашній рецепт простий. Пропоную вам приготувати чудовий торт «Політ»👌 Без горіхами і ніжний шовковистий масляний крем! Торт шалено смачний…чимось схожий на «Київський», але відрізняється рецептура!👍🏻😋 І хочу вам сказати: він абсолютно нескладний, а неймовірно смачний!👍🏻

Інгредієнти

Коржі:
Білки-170 р
Цукор-280 р
Горіхи-150 ( у мене фундук)

Крем:
Молоко-125 г
Цукор-130 г
Жовток-2 шт.
Ванільний цукор-10 г
Вершкове масло-200 г

Торт Політ домашній покроковий рецепт

1. Горіхи подрібнити в блендері до крихти. Білки збити до перших бульбашок, додати цукор і збивати до міцних піків. Додати горіхи і акуратно перемішати лопаткою. За допомогою кільця, діаметром 18 см, сформувати два коржа, трохи безе залишити для обсипання. Сушити при температурі 100 гр. приблизно 4 ч.

2. Для крему в сотейнику з’єднати жовтки, цукор і трохи молока від загальної кількості. Інше молоко довести до кипіння і тоненькою цівкою ввести в жовтково – цукрову суміш. Повернути на плиту і довести крем до перших пухирців. Перекласти в чистий посуд і остудити. М’яке вершкове масло збити до білої пишної массы.

3. Поступово додати остиглий заварний крем. Зібрати торт як показано на відео, перемазуючи коржі кремом. Боки і верх торта обсипати крихтою з безе. ⠀

4. Приємного вам чаювання!

Відео рецепт 👇