Лимонний манник пиріг на молоці

Лимонний манник пиріг на молоці простий рецепт в духовці. Завдяки манці розсипчастий, завдяки лимонної цедри – ароматний… Це треба пробувати!

Інгредієнти

4 яйця
1 стакан цукру
0,5 склянки рослинного масла
1 стакан молока
4 столові ложки манної крупи
1ч.л соди
2 склянки борошна(+/-)
Цедра 1 лимона

Крем:
350-400гр Сметани 20%
Цукор за смаком

Лимонний манник пиріг на молоці покроковий рецепт

1. За міру беру гранований стакан. Яйця збити з цукром до пишної білої піни, не менше 10 хвилин ручним міксером. Зменшити обороти до мінімуму і влити молоко і масло. Далі розмішувати лопаткою, щоб маса не осела.
2. Додати манку ванілін, соду і половину борошна. Акуратно розмішати, потім всипати другу частину борошна. Маса виходить як густа сметана. Форму змастити рослинним маслом і вилити в неї тісто. Випікати можна в духовці або мультиварці на режимі “випічка” . До сухої зубочистки.
3. Крем:
Готовий бісквіт розрізати на коржі, промазати кремом. Між коржів можна покласти часточки банана.