Шоколадний Торт на сковороді

Як зробити Шоколадний Торт на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

240 г борошна
30 г какао
10 г розпушувача
150 г цукру
2 яйця
50 г рослинного масла
130 г молока
100 г окропу
Щіпка солі

Крем:
Сирний сир 400 г
Вершки 33% 120 р
Цукрова пудра-80 г за смаком

Шоколадний Торт на сковороді покроковий рецепт

1. Змішати борошно, какао і розпушувач. Перемішати до однорідності. Додати яйця, молоко, масло, перемішати і в самому кінці додайте окріп і перемешайте.

2. Добре прогріту сковороду змастити маслом, вилити ополоник тесту, накрити кришкою і випікати на мінімальному вогні пару хвилин до того, як з’являться дірочки на коржі. Перевертаємо і знову під кришкою випікаємо буквально минуту.
3. Крем:
Змішати всі інгредієнти і збити до пышности.

4. Цей бісквіт можна приготувати і в духовці. Але для тих, хто хоче заощадити час, або не має духовки, то це дуже класний варіант. Коржі виходять в міру шоколадні, вологі і з ніжним молочним вкусом.

Відео рецепт 👇