Рулет з сердечками на день закоханих

Як смачно зробити Рулет з сердечками на день закоханих простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Наближається день всіх закоханих, тому я до вас з тематичною випічкою 💕 Тут цікавий бісквіт, але саме він дає такий білосніжний колір рулету з контрастними сердечками. За смаком він просто прекрасний! У нас вдома сподобався всім ❤️

Інгредієнти

▫️Тісто для сердечок:
•20 г цукрової пудри
•20 г борошна
•20 г білка
•20 г м’якого вершкового масла кімнатної t
•Водорозчинний барвник

▫️Бісквіт
•5 білків +35 г цукру
•щіпка солі
•3 жовтки + 35 г цукру
•70 г води
•40 г рослинного масла
•90 г пшеничного борошна
•0,5 ч. л. розпушувача

▫️Крем:
•250 г вершкового сиру кисломолочного
•120 г вершків 33%
•70 г цукрової пудри

▫️Ягідна начинка:
•75 г ягід (смородина, полуниця, малина і тд)
•15 г цукру
•1 ч. л. кукурудзяного крохмалю

Рулет з сердечками на день закоханих покроковий рецепт

1. Спочатку приготувати ягідну начинку. Ягоди, цукор і крохмаль змішати в сотейнику, довести до кипіння і проварити 1-2 хвилини. Остудити, накривши плівкою в контакт. ⠀ Для тесту на сердечка (всі інгредієнти кімнатній t): ретельно перемішати віночком, додавши в кінці барвник. За допомогою кондитерського мішка намалювати на якісному папері для випічки (або тефлон килимку) сердечка і поставити на холод до застигання (я – на балкон). ⠀

2. Бісквіт (на стандартний деко). Борошно змішати з розпушувачем. Білки почати збивати з дрібкою солі, поступово ввести цукор, збивати до м’яких! піків. Відставити в сторону. ⠀ Жовтки з цукром збити до посветления маси і збільшення в об’ємі. Влити воду, збивати 1 хв. Додати раст масло – збивати ще минуту-две.

3. Просіяти в масу борошняну суміш, збивати всі разом 2-3 хв. В три прийоми ввести збиті білки, акуратно перемішати. Вилити тісто на пергамент з сердечками, розрівняти. Випікати 10-12 хвилин при 170 градусах Гарячий рулет перевернути на рушник (або пергамент), зняти пергамент з боку сердечек.

4. Накрити розрізаним п/е пакет, перевернути сердечками вниз, згорнути в рулет. Дати повністю охолонути. ⠀ Для крему збити всі інгредієнти до пишноти. ⠀ Розгорнути остиглий бісквіт, промазати кремом, покласти смужку ягідної начинки. Згорнути. Прибрати на кілька годин в холодильник.