Бенто торт з яблуками

Як смачно зробити Бенто торт з яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. БЕНТО ПП ТОРТ «ПРЯНЕ ЯБЛУКО»

Інгредієнти

Бісквіт:
Яйце С0 100 гр
Сухе знежирене молоко 20 гр
Вівсяні висівки 20 гр
Борошно рисова 20 гр
Мигдальна борошно-10г
Кефір 15 гр
Подслатитель 4-6 гр
Сода 3 гр

Яблучна начинка:
Яблуко 1/2 шт
Сироп топінамбура 30 гр
Кориця 1/2 ч. л
Мускатний горіх на кінчику ножа

Крем:
Сирний сир 120 гр
Рікотта 40 гр
Подслатитель 2-3 гр

Бенто торт з яблуками покроковий рецепт

1. Для бісквіта: яйця розділити на білки і жовтки. Збити білки до міцних пиков.

2. Змішати кефір з жовтками, просіяти всі сухі інгредієнти, замісити тісто і акуратно ввести збиті білки. Випікати у формі 10-12 см при 160 градусах близько 15-25 минут.

3. Для начинки: яблуко нарізати невеликими кубиками, додати сироп, спеції і обсмажити на сковороді до м’якості. Для крему: збити всі інгредієнти. Збираємо торт у послідовності: бісквіт – просочення – крем – начинка і накриваємо другим бісквітом. Прикрашаємо і насолоджуємося!

Відео рецепт 👇