Торт кіндер молочний скибочку домашній

Як зробити смачний Торт кіндер молочний скибочку домашній рецепт. Сьогодні я хочу запропонувати Вам приготувати дуже смачний домашній шоколадний торт. Торт складається з м’яких шоколадних тістечок, ніжного крему і насиченою шоколадної глазурі. Готується просто і легко.

Інгредієнти

кількість інгредієнтів розрахована на торт розміром 15 на 20 см, висотою 5 см, вагою 1200 грам.

Тісто
щіпка солі
150 грам (мл) молока
14 г (1 ст. ложка) столового 9% оцту
90 г (4,5 ст. ложок без верху) цукру
120 грам (6 ст. ложок без верху) пшеничного борошна
30 грам (3 ст. ложки без верху) какао
60 грам (6 ст. ложок) рослинного масла
2 яйця
5 г (1 ч. ложка) соди

Крем
100 грам згущеного молока
300 грам відваженого йогурту або сметани

Глазур
150 грам густого натурального йогурту або сметани
60 грам вершкового масла
40 грам (4 ст. ложки без верху) какао
100 грам (5 ст. ложок без верху) цукру

Торт кіндер молочний скибочку домашній покроковий рецепт

1. Тісто готується дуже швидко, тому не забудьте відразу включити духовку нагріватися до 180 градусів Цельсія. У чашу просіваємо 120 грамів пшеничного борошна. 30 грамів какао 90 грамів цукру 5 г або 1 ч. ложку соди щіпка солі Перемішуємо до однорідного стану. Вливаємо 60 грамів рослинної олії 150 г (мл) молока кімнатної температури 2 яйця Добре все перемішуємо вінчиком до однорідної состояния.

2. Додаємо 14 грамів або 1 ст. ложку 9% оцту. Перемішуємо до однорідного стану. У даному рецепті 1 ст. ложку 9% оцту можна замінити 2 столовими ложками свіжого лимонного соку. Я випікаю корж у формі розміром 22 на 32 див. Форму застеляю пергаментним папером. Перелити тісто у форму і рівномірно розрівнюємо. Прибираємо випікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів Цельсія духовку на 10-15 хвилин. У мене випікався корж 10 минут.
3. Час випічки залежить від розміру форми і вашої духовки. Готовність коржа перевіряємо дерев’яною паличкою, проколюємо, якщо паличка виходить сухою, значить корж готовий. Перекладаємо корж на решітку верхньою стороною вниз, прибираємо пергаментний папір і даємо охолонути до кімнатної температури. Для крему я використовую густий натуральний йогурт. Я заздалегідь перекладаю йогурт в марлю, складену в 8 шарів. Підвішую йогурт в марлі, і даю стекти всій сыворотке.

4. З 600 грамів йогурту стікає 250 грамів сироватки. З цієї сироватки можна приготувати бісквіт або млинці. Такий йогурт дуже густий і в той же час має ніжну консистенцію. Таким же чином для крему ви можете приготувати кефір або сметану. Йогурт настільки щільний, що в ньому може стояти ложка. До 300 грамам відваженого йогурту додаємо 100 грамів згущеного молока На невеликих оборотах міксера перемішуємо до однорідного состояния.

5. Крем виходить ніжним, дуже смачним. Досить щільним, добре тримає форму. У остиглого коржа обрізаємо краю. Обрізані шматочки нам не знадобляться, їх можна просто з’їсти. Корж розрізаємо навпіл. Викладаємо один корж на тарілку, встановлюємо роз’ємну форму і ацетатную плівку. Перекладаємо весь крем на корж і рівномірно розрівнюємо. Накриваємо другим коржем. Корж злегка придавлюємо. Прибираємо торт в холодильник і приготуємо глазурь.

6. В сотейник насипаємо 100 грамів цукру 40 грамів какао Перемішуємо до однорідного стану. Додаємо 150 грамів густого натурального йогурту. За бажанням, йогурт можна замінити сметаною. Перемішуємо до однорідного стану Ставимо варитися на плиту. Постійно помішуючи, варимо на середньому вогні, поки цукор повністю не розчиниться. Доводимо до кипіння і на маленькому вогні уварюємо масу приблизно пів минуты.
7. Знімаємо з вогню та в гарячу масу додаємо 60 грамів вершкового масла. Перемішуємо до однорідного стану Глазур готова, заливаємо глазур’ю торт. Якщо на поверхні глазурі є невеликі пухирці повітря, їх можна акуратно проколоти дерев’яною паличкою. Накриваємо торт харчовою плівкою і прибираємо в холодильник просочитися і стабілізуватися на 5-6 годин, я завжди прибираю на ночь.

8. Готовий торт звільняємо від форми та ацетатної плівки. Торт дуже смачний, раджу вам його приготувати. Моїй родині торт дуже сподобався, сподіваюся він сподобається і Вам. Якщо вам сподобався рецепт, тоді діліться цим відео з друзями, ставте лайки, пишіть коментарі. Підписуйтесь на мій канал, дивіться мої інші відео, мені буде дуже приємно. Бажаю вам приємного апетиту і гарного настрою!