Торт на Боці тренд 2022 року

Як зробити дуже смачний Торт на Боці тренд 2022 року рецепт простий. Сьогодні я покажу новий ТРЕНД – торт на боці, тобто торт верхньою частиною вперед – Cake Top Forward. Таке оформлення зараз набирає обертів. Техніка дуже творча, дозволяє реалізувати найрізноманітніші варіанти декорів. Декорувати можна не тільки лицьову частину торта, але і зворотну, а також пліч торта по колу. При цьому декор обох сторін може бути абсолютно різним, що дає додатковий простір для творчості. Можна використовувати цукрову друк, різні елементи декору, вафельні і цукрові квіти, і тд. Я оформила торт простим, але ефектним кремовим декором з допомогою масляного крему на швейцарській меренге. Важлива умова – такий торт повинен бути стабільним. Тому багато начинки сюди не підійдуть. Я зробила акцент на максимально смачний бісквіт і крем, і їх поєднання. Вийшов дуже смачний ШОКОЛАДНО-ФІСТАШКОВИЙ ТОРТ, дуже рекомендую приготувати!

Інгредієнти

Торт діаметром 16 см, висота в перевернутому вигляді близько 13 см, вага без вирівнювання та декору близько 900 р

Шоколадний бісквіт 16 см
Яйця 110 г (2 шт)
Цукор 130 р
Борошно 190 р
Какао алк. 40 р
Розпушувач 11 р
Молоко 110 р
Рослинна олія 90 р
Окріп 60 р

Фісташковий крем
Маскарпоне 250 р
Вершки 33-35% 50 р
Цукрова пудра 25 – 30 р
Фісташкова паста 40 р
Рубані фісташки 10 р

Для вирівнюючи і декору я використовувала масляний крем на швейцарській меренге

Кількість інгредієнтів:
Білки 100 г
Цукор 200 р
Вершкове масло 250 г

Також підійдуть і інші стабільні креми

Торт на Боці тренд 2022 року покроковий рецепт

1. Шоколадний бісквіт.
З’єднати разом борошно, какао, розпушувач, просіяти і перемішати віночком. Яйця почати збивати на невеликій швидкості міксера , потім поступово підсипати цукор і ретельно збити до збільшення маси в об’ємі, посвітління й пишноти. До збитою яєчною маси додаємо молоко кімнатної температури і рослинне масло, перемішуємо мискером на мінімальній швидкості.

Потім вводимо сухі інгредієнти перемішуємо міксером до однорідності. Додаємо крутий окріп і ще раз перемішуємо тісто до однорідності. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 170 С духовці. У моїй духовці бісквіт випікався близько 50 хвилин у формі 16 див. Готовий бісквіт загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник.

2. Фісташковий крем.
В чаші з’єднати сир, вершки, цукрову пудру і фісташкову пасту. Всі інгредієнти повинні бути добре охолодженими. На невисокій швидкості міксера все збити до густої однорідної крему, грудочки маскарпоне повинні повністю розійтися. Не перевзбить крем! Додати рубані фісташки і вмішати їх лопаткою. Крем готов.

3. Збірка торта.
Бісквіт розрізати на 3 коржі, зібрати торт. Збірка торта на боці детально показана в видео.

4. Тільки потрібно перерахувати торт на 3 коржа для більш красивих пропорцій. Ось такий у мене вийшов торт!

5. А ось таким всередині! Дуже смачний!

6. Приємного апетиту!