Домашній зефір маршмеллоу своїми руками

Як зробити смачний домашній зефір маршмеллоу своїми руками рецепт простий.

Інгредієнти

220 г цукру
60 + 60 мл води
10 г желатину
ванільний ароматизатор
щіпка солі
кукурудзяний крохмаль 20 р
20 г цукрова пудра

Домашній зефір маршмеллоу своїми руками покроковий рецепт

1. Цукор з’єдную з дрібкою солі, водою, додаю ванілін. Ставлю на повільний вогонь, перемішую до розчинення цукру і варю до активний великих бульбашок. ⠀ Желатин замочую у воді на 10 хв, розпускаю в мікрохвильовці (не більше 10сек), переливаю в чашу міксера і збиваю до появи піни. ⠀

2. Тонкою цівкою починаю вводити цукровий сироп, збиваю до щільної пишної білої маси. ⠀ Потім зефірки можна відсадити смужками, як безе або просто перекласти у форму (змащену рослинною олією), а потім нарезать.

3. Обов’язково присипте поверхню сумішшю крохмалю і пудри, і отсаженные маршмеллоу теж. ⠀ Фарбувати масу потрібно поки вона рідка, але якщо застигло – поставте на 10-15 сек микроволновку.

Відео рецепт 👇