Лимонний заварний крем для торта

Як зробити Лимонний заварний крем для торта рецепт простий.

Інгредієнти

✅яйця – 2 штуки
✅цедра 3 -х лимонів
✅сік 2-3 лимонів – 150 мл
✅цукор – 220 грам
✅крохмаль – 1 чайна ложка
✅масло вершкове – 120 грам

Лимонний заварний крем для торта покроковий рецепт

1. З очищених лимонів знімаємо цедру і вичавлюємо сік. У невеликій каструлі збиваємо яйця, додаємо крохмаль, цедру лимонів і цукор. Гарненько перемешиваем.
2. Додаємо сік лимонів і ставимо на маленький вогонь. Нагріваємо рідина, весь час помішуючи, поки вона не загусне. Знімаємо з вогню, даємо трохи охолонути і додаємо вершкове масло, перемешиваем.
3. Переливаємо в баночки і ставимо в холодильник. Лимонний крем можна використовувати для тортів, кошичків, млинців, пирогів і багато чого другого.