Вірменський торт мікадо

Як смачно зробити Вірменський торт мікадо простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Інгредієнти :
Корж діаметром 32*35
Яйце – 3 шт.
Вершкове масло – 100 гр.
Сметана – 300 гр.
Борошно – 500 гр.
Сода – 1/2 ч. л.

Крем:
Вершкове масло – 250 гр.
Згущене молоко – 2 банки
Ванілін – 1 пачка
Коньяк (за бажанням) – 2 ст. л.

Для посипання – шоколад

Вірменський торт мікадо покроковий рецепт

1. Я збила яйця з маслом кімнатної температури . У соду додала сметану , і залишила заздалегідь на 30 хвилин . Всі продукти замішати в однорідний ніжний грудку тіста. Прибрати на 30 хвилин у холод.

2. Ділимо тісто на 7 частин, (кожен шар 120 грам) розкачуємо приблизно на 32*35 см корж. Тонкий. Проколюємо виделкою. Випікаємо при 180°С до золотистого кольору КРЕМ. Збиваємо масло кімнатної температури. Додаємо згущене молоко і збиваємо до пишного крему. 3. . Додає для аромату коньяк і ванілін (за бажанням можна замінити звичайну згущене молоко на варену)

3. Збираємо торт. Кожен корж промазуємо кремом, збираємо торт. В ідеалі тортик 3-4 години повинен просочитися при кімнатній температурі , потім прибираємо в холодильник на ніч. Вранці посипаємо тертим шоколадом і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇