Гарбузове булочки з корицею і кремом

Як смачно зробити гарбузове булочки з корицею і кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ❤️ І яблучний соус 👌 чай з ніжними булочками з корицею та іншими прянощами, вкриті кремом і з соковитими шматочками яблук зверху 🔥

Інгредієнти

мука 500г
гарбузове пюре 200г
масло вершкове (розтопити) 120г
сухі дріжджі швидкодіючі) 2 чл
сир-250г
цукор-100г
яйце куряче 2шт
ваніль (насіння), кардамон, імбир – всього 1 чл
сіль щіпка

всередині
кориця мелена 1 чл
суміш мелених спецій (кардамон, мускатний горіх, імбир) 1 чл
цукрова пудра 2 стл
масло вершкове (розтопити і остудити) 30г

глазур
сирний сир 140г
вершкове масло-50г
цукрова пудра 120г
ванільний цукор 10 р
гаряча вода 3стл

Гарбузове булочки з корицею і кремом покроковий рецепт

1. Сир з яйцями, цукром і гарбузовим пюре об’єднати блендером до ніжної пюреподібної консистенції, влити НЕ гаряче масло. Віночком об’єднати сіль, спеції, дріжджі і борошно всипати половину борошняної суміші в рідку, поступово вмішати остальную.
2. Замісити ніжне тісто, руки змащуйте маслом при замісі якщо готуєте в тестомесе, то просто відразу засинайте сухі інгредієнти, потім рідкі і включайте хвилин на 15. коли тісто почне відставати від стінок чаші, вимикайте. Миску змастити маслом, викласти тісто і прибрати в тепле місце без протягів на годину. Тісто обім’яти, розділити на дві частини, розкачати кожну по черзі в прямокутник, на присипаної борошном поверхні, кожну змастити начинкою, згорнути рулет по широкій стороні, нарізати на шматки товщиною 2-3 см.
3. Форму змастити маслом, присипати борошном. викласти равлики зрізом вгору у форму і прибрати в тепле місце на расстойку на 40 хвилин. випікати в розігрітій до 180С духовку, в середині на 30 хвилин, режим верх/низ. на остиглі булочки нанести глазур 🧁. Можна нанести глазур на гарячі булочки, так вони вийдуть шалено ніжними, але частково глазур вбереться і буде не так красиво 😍.