Десерт Паштель де ната

Як смачно зробити Десерт Паштель де ната з журавлиною простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Заварний крем:
-75 г цукру
-300 г молока
-30 г борошна
-3 жовтка
-1 ст л цедри

-тісто листкове готове
-150 г журавлини
-вершкове масло для змазування форми -борошно на подпыл

Десерт Паштель де ната покроковий рецепт

1. Для крему молоко розділити на дві частини. Першу половину змішати з цукром і цедрою і потім довести до кипіння на середньому вогні; Другу половину – замісити з борошном, потім влити в розігріту суміш тонкою цівкою, перемішати і ввести желтки.

2. Прогріти ще кілька хвилин, продовжуючи помішувати до загустіння маси; ⠀ Форму змастити маслом і присипати борошном. Тісто розкачати в пласт, розміром перевершує діаметр формы.

3. Викласти тісто у форму і сформувати бортики; ⠀ На дно форми викласти журавлину, залити заварним кремом до країв. Випікати при 160 С близько 40 хвилин, поки пиріг не покриється впевненою скоринкою, при в серединці він повинен злегка злегка тремтіти;

Відео рецепт 👇