Гарбузовий чізкейк з випічкою в духовці

Гарбузовий чізкейк з випічкою в духовці простий рецепт. Минулої осені я дізналася, що якщо з’їсти його шматочок. відірватися не зможеш буквально до нового року) Улюбленець всіх і постійний гість на столі восени. А все чому?
З чим асоціюється у вас дуже? Морквина, жовті листя і вона… гарбуз!! Чесно зізнаюся, я не любитель гарбуза, але! У цьому тортику її просто не відчуваєш. М’яка ніжна сирна текстура і шоколадний вологий корж – ідеальне поєднання).
З мене диво рецепт, з вас підтримка! На жаль, багато пости просто пролітають і ви їх не бачите. Тому дуже прошу активуватися – лайк, коментар, збереження, і просто поділіться з друзями).

Інгредієнти

(на форму 23 см)

Основа
Темний шоколад 80 гр
Вершкове масло 100 гр
Цукрова пудра 80 гр
Яйця 2 шт
Ванілін
Борошно 60 гр

Начинка
Сирний сир 600 гр
цукор коричневий 50 гр
цукор білий 40 гр
гарбузове пюре 420 гр
яйця 3 шт
вершки 10% 150 мл

Гарбузовий чізкейк з випічкою в духовці покроковий рецепт

1. Для основи добре збиваємо яйця з пудрою і ваніліном. Шоколад розтоплюємо на водяній бані, вмішуємо в суміш Додаємо теплу олію, борошно і замішуємо тесто.
2. Викладаємо у форму і випікаємо 15-20 хвилин. Для начинки змішуємо сир, пюре і вершки до однорідності. Яйця збиваємо цукром і додаємо в сирну смесь.
3. Виливаємо на испекшийся бісквіт і випікаємо 60 хвилин при 180 градусах. Після випікання залишаємо в духовій шафі до повного охолодження (це важливо, щоб чізкейк не потріскався)