Булочки синнабоны з яблуками та корицею

Як смачно зробити Булочки синнабоны з яблуками і корицею в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Не знаю, як вам з цим жити. Але це фантастично смачно 🤤 Для тесту на 12 синнабонов: (Це велика порція. Якщо вас в сім’ї двоє – візьміть всього по половині).

Інгредієнти

~520г борошна
250мл молока
2 яйця
7г сухих дріжджів (15 свіжих)
80г цукру
80г вершкового масла
Ванілін
Дрібка солі

Для начинки:
4 яблука
80г вершкового масла
80г цукру
15г кориці

Для глазурі:
250г маскарпоне
50мл молока
50г цукрової пудри

Булочки синнабоны з яблуками і корицею покроковий рецепт

1. У мене дріжджі, які потрібно змішувати з борошном. Тому з’єднуємо борошно, дріжджі, цукор, сіль. Добре перемішуємо. Розбиваємо в середину яйця і вливаємо тепле молоко. Перемішуємо і додаємо м’яке вершкове масло і ванілін. ‼️Якщо дріжджам необхідна опара. Спочатку візьміть тепле молоко, додайте сіль, ложку цукру і дріжджі. Дайте постоять.

2. Далі додавайте поступово сухі інгредієнти і масло. 🔸Тісто буде дуже м’яким і липким. Замішуйте його ~ 7 хвилин. Якщо тісто сильно липне до рук, додайте 1-2ст л борошна і замісити ще трохи. 🔸Зібрати тісто в кулю, покладіть в глибоку ємність, накрийте рушником і залиште на 1,5 години в теплому місці. 😊

3. Для начинки: яблуко Наріжте тонкими скибочкам , змішайте з цукром і корицею. 🔸Обімніть тісто і розкачайте в великий прямокутник. Змастіть його м’яким вершковим маслом. Розподіліть яблука по всій поверхні. 🔸Скрутіть в рулет і розрізати на 12 частин. Викладіть на деко або у форми на відстані один від одного. 🔸

4. Накрийте рушником і залиште в теплому місце ще на ~40 хвилин. Розігрійте духовку до 180°, випікаєте синнабоны 20-25 хвилин. ‼️Для глазурі: З’єднайте маскарпоне, пудру і молоко. Трохи збийте. Дістаньте булочки, розподіліть зверху гарячих синнабонов глазурь.

Відео рецепт 👇