Шоколадний торт млинцевий без духовки на сковороді

Як зробити Шоколадний торт млинцевий без духовки на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

на основу
✨ 50 гр рисового борошна
✨яйце
✨100 мл молока
✨1 ч л какао
✨0.5 ч л розпушувача
✨сах зам за смаком

для крему
✨150 мл молока
✨1 ч л какао
✨1 год л кукурудзяного крохмалю
✨сах заступник по смаку

Шоколадний торт млинцевий без духовки на сковороді покроковий рецепт

1. Змішати спочатку всі сухі інгредієнти, потім додати яйце і молоко. Все перемішати, щоб не було грудочок. Посмажити один великий млинець на сковороде.
2. Для крему.
у сотейник вилити молоко, додати всі інші інгредієнти. На повільному вогні, помішуючи, довести до кипіння шоколадний крем.
3. Блін розділити на рівні 4 частини, кожен шар змастити шоколадним кремом. За бажанням прикрасити ягодами або какао. Поставити в холодильник на 15 хв на просочення. Иииии можна насолоджуватися смачним тортиком.