Ледачий торт наполеон з листкового бездріжджового тіста

Такий самий ледачий, як і цей похмурий четвер 😒 Для приготування рекомендую купити листкове тісто з натуральним вершковим маслом у складі 👌 Як зробити Ледачий торт наполеон з листкового бездріжджового тіста рецепт простий.

Інгредієнти

700 гр листкового бездріжджового тіста
800 мл молока
3 яйця
150-200 гр цукру (за смаком)
70 гр борошна
Ваніль

Ледачий торт наполеон з листкового бездріжджового тіста покроковий рецепт

1. Для крему змішайте яйця з ваніллю і борошном віночком до однорідності. На плиті в сотейнику з товстим дном доведіть до кипіння молоко з цукром, зніміть з вогню і, постійно активно помішуючи яєчну масу віночком, влийте 2/3 молока тонкою цівкою. Поверніть масу в сотейник, поставте на повільний вогонь і, постійно активно помішуючи, доведіть до загустіння, але не кип’ятіть, інакше крем свернется.
2. Зніміть крем з вогню і трохи остудіть. 500 гр листкового тіста розріжте на 12 смужок, перекладіть на пергамент і випікайте золотистого кольору при 200°С.
3. тісто наріжте довільно, також спечіть і розкришите – це для обсипання торта. На блюдо викладіть 4 смужки тіста, крем, зверху знову 4 смужки, знову крем і так далі до кінця. Потім посипте торт крихтою і приберіть в холодильник на ніч для просочення. Тортик готовий)