Цитрусовий маршмеллоу з апельсина і лимона на желатині

Швидкий, дешевий і фантастичний десерт – домашній Цитрусовий маршмеллоу🍋 Розмір форми 30*30. Як зробити смачний Цитрусовий маршмеллоу з апельсина і лимона на желатині рецепт простий. Обов’язково зберігайте в закладки і пишіть свої думки в коментарях, щоб не пропустити наступний рецепт! 🧒Впорається навіть дитина!

Інгредієнти

1) Желатин 20г 220блюм або магазинний желатин 25г
Лимонний сік 50г
Апельсиновий сік 30г

2) Сироп:
цукор 280г
апельсиновий сок80г
глюкозний сироп 130г

Цедра апельсина /лимона/лайма

Барвник оранжевий або жовтий водорозчинний за бажанням

Цукрова пудра для обвалки, можна для посилення використовувати порошок лимона або апельсина.

Цитрусовий маршмеллоу з апельсина і лимона на желатині покроковий рецепт

1. Змішати інгредієнти №1 на 10 хв. до набухання. Змішати інгредієнти №2 (без цедри) в сотейнику і на середньому вогні довести до 110град. Залити сироп у діжу для збивання. Додати замочений желатин в сироп, размешать.
2. Додати цедру. Збивати до посветления і збільшення маси, не чекаючи повного остигання маси. Маса буде світлою і пишною, повільно стікати з віночка, вирівнюючись на поверхні. Перелити масу в змащену рослинним маслом форму.

3. Залишити на 6-10 годин для стабілізації. Нарізати, обваляти в пудрі змішаної з пудрою м’яти, зберігати в закритому просторі, десерт вважається дозревшим через добу після заливання в форму.

Відео рецепт 👇