Гарбузовий чізкейк басків спалений

Як смачно зробити Гарбузовий чізкейк басків спалений простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні я збираюся приготувати гарбузовий чізкейк з підгорілої кісточкою. Гарбуз дуже добре поєднується з вершками. Якщо приготувати чізкейк з гарбузом, він теж буде дуже смачним. Пряний чізкейк з корицею і імбирним порошком теж дуже смачний, але в цей раз я додала карамельний соус з корицею для аромату. Цей карамельний соус з корицею такий смачний! Будь ласка, спробуйте!

Інгредієнти

Форма для торта – 15 см

200 г вершкового сиру
100 г цукру
200 г гарбуза
3 яйця
200 г вершків для збивання
ваніль
-Випікати при 250 ° с протягом 30 хвилин

Солоний карамельно-коричнева соус
100 г цукру
1 столова ложка води
100 г вершків для збивання
щіпка солі
1/4 ч. л. порошку кориці
1 столова ложка води

Гарбузовий чізкейк басків спалений покроковий рецепт

1. Гарбуз дуже тверда, тому будьте обережні, коли ріжете її. Гарбуз легше різати, якщо перед нарізкою ви розігрієте її у мікрохвильовці протягом 5 хвилин. Готуйте нарізаний гарбуз на пару протягом 15 хвилин. Зніміть з гарбуза шкірку, щоб приготувати пюре.

2. Змішайте розм’якшений вершковий сир і цукор. Приготуємо гарбузове пюре. Розбийте яйця в окрему миску, щоб переконатися в цьому перед змішуванням. Додайте вершки і ваніль. Процідіть тісто. Розмір форми 15 см.

3. Випікати в попередньо розігрітій до 250°C духовці протягом 30 хвилин. Охолодіть до кімнатної температури і поставте в холодильник на ніч. Приготуємо карамельний соус з корицею. Після приготування карамелі додайте сливки.

4. Соус затвердіє, коли досягне кімнатної температури, тому додайте води, щоб відрегулювати. Чізкейк смачний сам по собі, але карамель і кориця роблять його ще смачніше. Спасибі за просмотр.