Яблучний террін пиріг з листкового тіста готового

Яблучний террін пиріг з листкового тіста готового рецепт простий в духовці. Ви помітили, що в ресторани повернулася мода на пироги? Ностальгія за бабусям зашкалює, хоча ми тут, звичайно, все «на моді». Одні печуть перепілок в шпинаті, інші запікають сьомгу у гречаних млинці, а хтось навіть примудрився закрутити телячу щоку в тісто і видати це за пиріг.
Ми фантазією не демонструємо, тому зробили те, чого від нас ніхто не чекав. Взяли яблучний террін, приготували домашнє листкове тісто і запекли при 170С 25 хвилин.
Вийшло ідеальне поєднання хрусткого тіста і м’яких яблук. А щоб остаточно вибити у вас землю з-під ніг, – подали його з морозивом із халви. Поєднання, створене на небесах, тепер можна спробувати на Малій Бронній. До речі, з 12.00 вже з цього понеділка. Якщо ви раптом поїхали в навколосвітку, а пиріг приготувати хочеться, то ось вам рецепт:

Інгредієнти

Яблука-4шт
Цукор-20г
Кориця-1г
Листкове тісто-170г
Жовток-1 шт

Яблучний террін пиріг з листкового тіста готового покроковий рецепт

1. яблука Почистити від шкірки. Нарізати слайсами. Укласти шарами в піднос додавши трохи цукру, вершкового масла і кориці. Накрити кришкою і запікати при температурі 160С 1час.
2. Одержаний террін охолодити. Нарізати шматочками. Розкачати листкове тісто, покласти террін. Сформувати пиріг, змастити желтком.
3. Отпечь 25хв при температурі 170С. Подавати з морозивом з халвы.