Морквяні капкейки з карамеллю і кремом

Як приготувати смачні Морквяні капкейки з карамеллю і кремом рецепт простий в домашніх умовах.

Інгредієнти

Цукор 180г
Яйця 2шт
Моркву 150г
Борошно 140г
Розпушувач 10г
Вершкове масло-50г(розтоплене)
Соняшникова олія 50г
Волоські горіхи 40г
Кориця 1ч.л.
⠀⠀
Начинка карамель.
90г цукор
30г глюкозний сироп(або цукор)
160г вершки 33-35%
30г вершкове масло

Крем.
Сирний сир 500г
Вершки 33-35% 100г
Цукрова пудра-100г

Морквяні капкейки з карамеллю і кремом покроковий рецепт

1. Моркву натерти на дрібній тертці. Якщо дуже соковита, віджати. Горіхи подрібнити. Борошно просіяти з розпушувачем і корицею. Збити яйця з цукром, додати рослинне масло. Всипати борошно. Перемішати. Додати моркву і горіхи. Перемішати. Ввести растпленное вершкове масло. Розмішати. Розкласти по паперовим формах, заповнюючи на 2/3. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180С духовці верх/низ 20-25 минут.
2. Начинка карамель.
В сотейнику нагріти вершки до 90С. В іншому сотейнику розтопити цукор з глюкозою до красивого бурштинового кольору. Деглазувати гарячими вершками. Добре розмішати. Остудити до 45С і ввести масло кімнатної температури. Пробити блендером. Накрити плівкою в контакт і прибрати в холодильник для стабилизации.
3. Крем.
Збити всі відразу на високих оборотах. Зробити у кексах отвори. Начинити карамеллю. І зробити шапочки🧁