ПП кулич на сметані, сирі і кефірі

ПП кулич на сметані, сирі і кефірі рецепт простий.

Інгредієнти

на форму 12см

Яйце С1 – 2 шт.
Сметана 10% – 100 гр.
Сир 1% – 180 гр., (брикет)
Кефір 1% – 100 гр.
Борошно рисова – 100 гр.
Темний шоколад б/з – 17 гр.
Розпушувач – 5 гр.
Молоко 3,2% – 30 гр.
Молоко сухе – 40 гр.
Горіхи – 10 гр.
Цедра апельсина – за смаком.
Підсолоджувач за смаком.

КБЖУ на 100 гр: 199/11,62/8,36/20,96

ПП кулич на сметані, сирі і кефірі покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо до білої піни, далі додаємо кефір і продовжуємо збивати 1-2 хвилини. Сир змішуємо зі сметаною і пюрируем блендером, далі додаємо до збитим яєць і ще трохи збиваємо. Тепер додаємо сипучі інгредієнти: борошно, розпушувач і подсластитель.
2. Перемішуємо, щоб не було грудочок, ламаємо в тісто шоколад і перелити у форму. Випікати при 180 градусах 45-50 хвилин. Я після 45 хвилин накрила фольгой.
3. Для помадки змішуємо молоко, сухе молоко і підсолоджувач, розчиняємо грудочки повністю. Прибираємо помадку в холодильник на 7-10 хвилин, вона трохи загустеет.

4. Повністю остиглий паска покриваємо помадкою, посипаємо горіхами і прикрашаємо за бажанням цедрою апельсина.