Капкейки з ягідною начинкою

Як смачно зробити Капкейки з ягідною начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Капкейки.
На 12-16 штук.
У мене вийшло 14 в цих капсулах

180 гр пшеничного борошна
20 гр крохмалю
1 чл розпушувача
0,25 чл соди
0,25 чл солі
2 яйця С1
180 гр цукру (у мене ще +10 гр ванільного цукру)
150 гр натурального йогурту
75 гр рослинного масла без запаху

Ягідний конфітюр.
Ідеально підходить чорниця, чорна смородина або вишня. У мене смородина 😉
300 гр ягід
90-120 гр цукру (за смаком)
18 гр кукурудзяного крохмалю + 30 гр води

Крем
500 гр вершкового сиру
150 гр вершків 33-35 %
100-120 гр сах пудри

Капкейки з ягідною начинкою покроковий рецепт

1. Сухі інгредієнти (борошно, крохмаль, розпушувач, соду, сіль просіяти і змішати. Змішати яйця, цукор, йогурт і масло. Ввести сухі інгредієнти і перемішати тісто до однорідності. Розкласти по капсулах, наповнюючи трохи більше ніж на 1/2 висоти. Випікати при температурі 160° приблизно 20-25 хвилин. Остудить.
2. Ягідний конфітюр.
Нагріти ягоди і цукор (я ще трохи пробила масу блендером, щоб була трохи більш однорідна текстура). Ввести розведений у воді крохмаль. Прокип’ятити масу 1-2 хвилини.
Остудить.
3. Крем.
Збити всі інгредієнти до уплотнения.

4. Збірка.
В остиглому капкейку вирізати серединку, наповнити її конфітюром. Зверху прикрасити кремом.