Йогуртовий чізкейк в духовці

Як смачно зробити Йогуртовий чізкейк в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже ніжний, низькокалорійний і повітряний чизик, сміливо половину за раз можна з’їсти, я на собі перевірила 😎

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 116/8.9/3.9/11.4

Яйце-2 шт +1 білок
Грецький йогурт – 500гр
Коксова стружка – 15 гр
Борошно рисова ц/з – 60гр
Кукурудзяна мука – 15г
Підсолоджувач
Щіпка солі
Ванілін

Йогуртовий чізкейк в духовці покроковий рецепт

1. Яєчка ділимо на білок і жовток. Жовтки, йогурт, підсолоджувач і ванілін змішуємо. Білки збиваємо з сіллю до міцних піків. Поступово вводимо до жовткової смеси.
2. Всипаємо борошно і кокосову стружку, перемішуємо. Перелити у форму (у мене кільце діаметром 16 см, затягнути фольгою).
3. Випікаємо при 170 градусів протягом години. Даємо трохи охолонути прочиненими духовці, потім прибираємо в холодильник на кілька годин (я прибрала на ніч).