Чізкейк з грушею і вареним згущеним молоком

Думок в голові багато. Але нічого не лягає в пост. Просто повторю для вас рецепт чізкейку з грушею і вареним згущеним молоком.

Інгредієнти

Сир 5 % -400 р
Варена згущене молоко -400 р
Груша м’яка – 250 г
Борошно 50 г
Яйце -1 шт
Печиво ювілейне -150 р
Олію слив. – 65 р
Сіль – щіпка
Ваніль за смаком

Чізкейк з грушею і вареним згущеним молоком покроковий рецепт

1. Печиво розтовкти в дрібну крихту, додати розтоплене вершкове масло і ретельно перемішати. Нам потрібна кругла форма зі знімним дном. Я використовувала діаметр 18 див. Застелити дно форми пергаментом, борти змастити будь-яким маслом і висипати масу з печива в форму. Укласти рівним шаром, утрамбувати склянкою. Приберіть в холодильник на 40-45 минут.
2. Вага груші вказаний вже з віддаленої серцевиною. В чаші пробити блендером сир, згущене молоко, грушу, яйце до однорідності. Додати борошно, сіль і перемішати віночком, щоб не було грудочок. Вилити масу на основу з печива і добре постукати, випустити повітря. Випікати в розігрітій до 180 ° духовці 30 хвилин при 160° ще 30-40 минут.
3. Повністю остудити в духовці. Прибрати на ніч у холодильник. Для прикраси я взяла грушу, розрізала його навпіл. На розігрітій сковороді розтопила шматочок вершкового масла з цукром. Підсмажила на помірному вогні половинки груш зрізом вниз.

4. Смажила під кришкою зрізом вниз. Отриману карамель ще гарячою полила на поверхню чизай. А ось груші повністю остудила.