Вишневий пиріг з великою начинкою всередині

Вишневий пиріг з великою начинкою всередині простий рецепт.

Інгредієнти

D-26cm

Тісто:
550г-борошно
300г-вершкове масло
100г-цукрова пудра
100г-холодна вода
25г-сік лимона
4г-сіль

Начинка:
1кг-вишня
45г-кукурудзяний крохмаль
70г-цукрова пудра
20г-сік лимона

Вишневий пиріг з великою начинкою всередині покроковий рецепт

1. Просіяти борошно, сіль, пудру і перемішати. Додати холодне вершкове масло, нарізане кубиками. Об’єднати з допомогою міксера і насадки весло. Змішати воду з соком лимона і додати до суміші. Коли тісто зібралося в кулю, розділити на 2 рівні частини і прибрати в холодильник на 2 години. Дістати 1 частина тесту з холодильника і розкачати до товщини 5 мм, укласти тісто у форму з бортиками 5-6см.
2. Викласти начинку на основу. Розкачати другу частину тіста до товщини 2мм і зробити плетіння. Відправити виріб в холодильник на 1 годину. Змішати яйце, щіпку солі і 20г молока, змастити цією сумішшю пиріг. Випікати при 200С 20 хвилин, потім знизити температуру до 180 і випікати ще 35 хвилин. Вийняти з духовки і остудити до кімнатної температури, потім вийняти пиріг з формы.
3. Начинка:
Об’єднати всі інгредієнти, довести до кипіння і проварити 3 минуты.