Ванільно-пломбирный крем не приторно солодкий

Дуже смачний Ванільно-пломбирный крем не приторно солодкий простий рецепт 😋😍 Цей крем підходить для МЕДОВИКА а так само для прошарку коржів, еркерів, карзинок. Выравнить торт цим кремом у вас не вийде. І так: (крем для торта 20 см, якщо у вас коржі більше -подвоюйте всі продукти).

Інгредієнти

2-Яйця
120 гр Цукру
Ванілін
40 гр – Кукурудзяний крохмаль
500 гр – Молоко
+
150 гр – Злив.масло(кімнат температури)

Ванільно-пломбирный крем не приторно солодкий покроковий рецепт

1. Яйця, цукор, ванілін, крохмаль, перемішати, додати молоко. Добре перешкодити . Уварюють на малому вогні до загустіння крему. Дуже добре заважати щоб не утворилися комочки.

2. Прибираємо з вогню, накриваємо харчовою плівкою в контакт і залишаємо остуджуватися при ком температурі. Дуже важливо, щоб масло при збиванні і заварна основа були однакової температуры.

3. Просто залиште поруч на столі і масло і каструлю з заварний основою, це дуже важливо. Масло збиваємо і частинами вводимо крем заварний. Довго не збивайте, як всі втрутилося цього достаточно.

Відео рецепт 👇