Ванільний вершковий рулет з кремом із згущеного молока

Швидко, смачно, ніжно і легко! Зберігайте і готуйте з задоволенням ♥️ Як зробити ванільний вершковий рулет з кремом із згущеного молока рецепт простий.

Інгредієнти

на бісквіт 36×30 см:

Яйця С1 – 4 шт.
Цукор – 120 гр
Ванільний цукор – 1 ч. л.
Борошно пшеничне – 120 гр
Сіль – щіпка

Крем:
Сирний сир – 400 гр
Згущене молоко – 100 гр
Масло 82,5% – 100 гр

Або використовуйте будь-яку шоколадну/ванільну/горіхову пасту

Ванільний вершковий рулет з кремом із згущеного молока покроковий рецепт

1. Бісквіт: відокремити жовтки і білки. Білки збити на максимальній швидкості до пишноти. “Дощиком” поспішаючи додати цукор, продовжуючи збивати білок на максимальній швидкості до щільної меренги. Додати в меренгу по 1 жовтку і ретельно розмішати лопаткою до однорідності. Додати борошно поступово, перемішуючи в одному напрямку снизу-вверх.
2. Деко застелити пергаментом, викласти тісто і розрівняти. Запікати в попередньо розігрітій духовці до 200 °С близько 10 хвилин, режим верх-низ. Готовий бісквіт дістати з духовки, поки він ще гарячий, відліпити краю від пергаменту. КРЕМ: Збити дуже м’яке вершкове масло зі згущеним молоком до пышности.
3. Окремо збити сир до пишноти. З’єднати масло і сирний сир, перемішати лопаткою до однорідності. Відокремити бісквіт від пергаменту, рівномірно нанести крем на остиглий бісквіт. Скрутити в рулет, загорнути в харчову плівку, прибрати в холодильник на пару часов.