Сирно гарбузове печиво

Як смачно зробити сирно гарбузове печиво простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
Сир – 200 гр.,
Борошно – 300 гр.,
Яйце – 1 штука,
Вершкове масло – 60 гр.,
Цукор – 180 гр.,
Гарбуз – 150 гр.,
Ваніль,
Сода – 0,5 ч. л.,
Сіль-щіпка.

*Заздалегідь трьом на тертці гарбуз і ставимо на сито, щоб стекла зайва рідина☝️

Сирно гарбузове печиво покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти, крім яйця і борошна збиваємо міксером до однорідної маси. Далі вбиваємо яйце і знову все перемішуємо. Після кладемо гарбуз, поступово додаємо просіяне борошно, соду і замішуємо тесто.
2. Даємо йому постояти 20-30 хвилин при кімнатній температурі. Потім розкачуємо коло і вирізаємо форму, яка вам до душі (у мене кругла).
3. Ставимо випікатися на лист, застелений пергаментом в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на +-15 хвилин. Дістаємо печиво і посипаємо цукровою пудрою!