Збитий крем ганаш Манго Шоколад

Як смачно зробити Збитий крем ганаш Манго Шоколад простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Самий смачний, соковитий і яскравий ганаш. Версія 2.0! Всі хто пробував попередній рецепт – обов’язково візьміть на озброєння цей! Більш стійкий і щільний, але все такий же яскравий і соковитий!

Інгредієнти

Пюре манго 180 гр
Шоколад 29% 220 гр
Глюкозний сироп 25 гр
Вершки 33% 175 гр

Збитий крем ганаш Манго Шоколад покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити на водяній бані або імпульсами в мікрохвильовці. Пюре манго нагріти з глюкозным сиропом, додати в шоколад і пробити блендером.

2. Додати вершки кімнатної температури і знову пробити блендером. Накрити плівкою в контакт, охолодити 8-9 годин і акуратно збити блендером. ⠀

3. Цього ганаша мені вистачає для начинки 40 макаронів. Добре переносить заморозку. Підходить для начинки тістечок і муссовых тортов.