Пісочний пиріг з яблуками і ягідним конфі

Як зробити пісочний пиріг з яблуками і ягідним конфі простий рецепт в духовці. Добрий вечір всім, раз стільки бажаючих було на цей пиріг, я очікую лайків❤️ і коментарів не менше 😁 Обов’язково приготуйте і спробуйте його, він простий, але дуже смачний 🔥 я приготувала пиріг у формі 16 см, але в мене залишилось більше половини пісочного тіста 👌

Інгредієнти

для пісочного пирога:
130 гр вершкового масла
300 гр борошна (у мене безглютенова, але ви можете використовувати пшеничне)
Щіпка солі
180 гр цукру
1 яйце
1 жовток
5 гр розпушувача

Пісочний пиріг з яблуками і ягідним конфі покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури збиваємо з сіллю і цукром пару хвилин. Додаємо яйце і жовток і збиваємо до білого. Далі додаємо по не багато борошно і розпушувач, спочатку збиваємо міксером, а потім вже перемішуємо з допомогою лопатки.

2. За підсумком має бути м’яке, але не липке тісто. Маленьку частину тіста відправляємо в морозилку, а решта викладаємо у форму діаметром 26 см, робимо бортики і натираємо яблоки.

3. Розрівнюємо їх по поверхні, далі викладаємо конфітюр, поверх конфітюру натираємо тісто яка полежала в морозильнике.

4. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо до золотистої скоринки 🔥 пиріг можна подати гарячим з морозивом 🍨

Відео рецепт 👇