Торт Мурашник класичний зі згущеним молоком без печива

Торт Мурашник класичний зі згущеним молоком без печива простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно-350г
масло Вершкове-180г
Цукор-50г
Сметана-90г
Розпушувач-1,5 ч. л.
Щіпка солі

Для крему:
масло Вершкове-180г
Варена згущене молоко-1 банка

Розтоплюємо вершкове масло.

Торт Мурашник класичний зі згущеним молоком без печива покроковий рецепт

1. Просіваємо в окремому посуді борошно з розпушувачем. До трохи остившему олії додаємо цукор, сіль, сметану, добре перемішуємо. Поступово додаємо борошняну суміш і замішуємо тісто. Поділяємо тісто на 4 частини накриваємо плівкою і ставимо в морозильну камеру на час.
2. Вистилаємо деко пергаментом, натираємо тісто на крупній тертці і розподіляємо по листу. Випікаємо при 180 ° С 20-25 хвилин до золотистого кольору. Даємо охолонути і розламуємо на невеликі шматочки. Для крему розм’якшене вершкове масло збиваємо міксером, поступово продовжуючи збивання, вводимо згущене молоко кімнатної температуры.
3. Змішуємо крихту з кремом. Формуємо торт у вигляді гірки. Я вирішила зробити мурашник у вигляді тістечок, використовуючи для цього пластикові стакани. Для прикраси використовуємо розтоплений шоколад і горіхи. Прибираємо торт в холодильник на кілька годин для пропитки.