Шоколадно-кокосовий пиріг Баунті

Пиріг Баунті виходить дуже ніжним. Виходить схожим на шоколад Баунті. Обов’язково спробуйте приготувати і не забудьте подивитися відео до кінця. Готуємо шоколадно-кокосовий пиріг Баунті рецепт. Нам знадобляться: м’яке вершкове масло, яйця, цукор, какао, борошно і розпушувач. Це інгредієнти для приготування тіста.

Інгредієнти

Для тесту:
М’яке вершкове масло – 80 гр.
Розпушувач – 1 ч. л
Какао – 2 ч. л.
Цукор – 80 гр.
Яйце – 2 шт.
Борошно – 80 гр.

Для начинки:
Манна крупа – 2 ст. л.
Цукор – 80 гр.
М’яке вершкове масло – 100 гр.
Кокосова стружка – 180-200 гр.
Молоко – 400 гр.

Шоколадний ганаш:
Шоколад – 150 гр.
Вершки (33-35%)- 50-80 гр.

Шоколадно-кокосовий пиріг Баунті покроковий рецепт

1. З початку, кладемо м’яке вершкове масло. Зверху кладемо цукор. Збиваємо міксером до білого кольору. Зверху кладемо яйця і ще раз перемішуємо. В сито кладемо борошно, розпушувач і какао. Пропускаємо через сито. Кладіть частинами і ваше тісто добре підніметься. У нас повинно вийти ось таке тісто. Я вливаю тісто у форму діаметром 18 див Знизу постелила пергаментний папір. Ви можете використовувати форму діаметром 22-24 див. Готуємо при температурі 180 градусів 30-35 хвилин. Тепер готуємо начинку. Для цього в розігріте молоко кладемо манну крупу.

2. Кладемо повільно крупу і помішуємо. Знімаємо з вогню. Відразу кладемо цукор і все добре перемішуємо. Зараз у нас гаряче молоко. Зверху кладемо м’яке вершкове масло. Все добре перемішуємо. У самому кінці, кладемо кокосову стружку. Повільно перемішуємо. Коли наша маса охолоне, вона стане густою. Зараз вона гаряча, тому рідка. Через деякий час почне густіти. В цей час у нас приготувався корж.

3. Як тільки повністю охолоне, знімаємо форму і пергаментний папір. У мене корж злегка підвівся. Щоб низ був рівним, прибираємо верхівку. Якщо у Вас є кільце, то ставимо в кільце або можете знову покласти в форму. Зверху кладемо нашу загуслу масу. За допомогою ложки вирівнюємо масу. Тепер пиріг поки що поставимо в холодильник. Будемо готувати глазур. У мене гарячі вершки. Вершки підігріла в мікрохвильовій печі.

4. Зверху кладемо шоколад і добре перемішуємо. Ми повинні повністю розтопити шоколад в гарячих вершках. Наша шоколадна глазур повинна повністю розтанути. Тепер виймаємо пиріг з холодильника і зверху наливаємо остиглу глазур. Обов’язково остудіть глазур. Якщо буде гарячою, то наша начинка може злегка растаять.

5. Потім ставимо пиріг в холодильник Я поставила в холодильник приблизно на 30 хвилин. Повільно розрізаємо пиріг. Вийшло чудово. Друзі, вірю, що рецепт Вам сподобається. Мені дуже сильно сподобався. Схожий на шоколад Баунті. Смак чудовий, просто тане у роті. Обов’язково спробуйте приготовить.