Йогуртовий торт без випічки з желатином, печивом і вершками

Як смачно зробити Йогуртовий торт без випічки з желатином, печивом і вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ШВИДКИЙ ЙОГУРТОВИЙ ТОРТ БЕЗ ВИПІЧКИ. Торт, на який піде 15 хвилин активного приготування. Виходить приголомшливо смачно! *При бажанні, можна зробити без піщаної основи, буде ще швидше і теж дуже смачно 😉

Інгредієнти

(форма 20 см):

✅пісочне печиво – 200г;
✅вершкове або кокосове масло – 100г;
✅йогурт натуральний питної – 450 г;
✅вершки – 250 г (33-35%);
✅цукрова пудра – 100г (або за смаком);
✅желатин гранульований – 15 г;
✅манго, лохина або інші ягоди/фрукти,

Йогуртовий торт без випічки з желатином, печивом і вершками покроковий рецепт

1. Пісочне печиво пробиваємо блендером в крихту, додаємо розтоплене масло, перемішуємо і висипаємо в форму. Рівномірно розподіляємо і утрамбовуємо пісочну основу (можна це робити за допомогою склянки).

2. Форму можна застелити харчовою плівкою або використовувати силіконову форму. В ківш наливаємо вершки, додаємо цукрову пудру і, помішуючи, доводимо майже до кипіння. Знімаємо з вогню і хвилини через 2-3 засипаємо желатин.
3. Можна скористатися щупом (температура повинна бути в діапазоні 70-75 градусів). Ретельно перемішуємо, щоб желатин повністю розчинився. До йогурту тонкою цівкою вливаємо вершково-желатинову масу і перемешиваем.

4. На пісочну основу викладаємо фрукти/ягоди, заливаємо нашої сумішшю і ставимо торт в холодильник на кілька годин. Готовий торт прикрашаємо і насолоджуємося!

Відео рецепт 👇