Торт медовик без розкочування коржів найсмачніший

Як зробити смачний Торт медовик без розкочування коржів найсмачніший рецепт простий 👌 Ніжний, ароматний, буквально тане в роті 😊

Інгредієнти

Тісто:
Із зазначених інгредієнтів виходить 13 коржів d16 см
280 гр меду
120 гр сметани від 10%
1 ч. л. соди
75 гр сл масла
60 гр цукру
3 яйця
285 гр борошна

Крем:
540 гр сметани від 30% (я використовую сметану Президент)
250 гр вершків (від 33%
100 гр цукрової пудри

Торт медовик без розкочування коржів найсмачніший покроковий рецепт

1. Коржі:
Соду з’єднуємо зі сметаною. Мед, масло і цукор нагріваємо на середньому вогні, поки маса не стане однорідною (до гарячого стану). Додаємо сметану з содою, перемішуємо поки піна не осяде. Вводимо по одному яйцю, щоразу розмішуючи масу віночком. Додаємо борошно, при цьому маса повинна вийти по консистенції як густа сметана (відео каруселі). Розігріваємо духовку до 165-170С. Розподіляємо 6-7 ст. л. тіста тонким шаром (я використовую тефлоновий килимок). Випікаємо хвилин 5-7 хв. до золотистого кольору. Дістаємо і вирубкою або за трафаретом вирізаємо два коржа і т.д.

2. Крем:
Збиваємо вершки з цукровою пудрою до стійкого стану. Сметану збиваємо окремо хвилин 5-7, вона стане пишною, збільшиться в розмірах. З’єднуємо вершки зі сметаною лопаткою. Крем готовий. Декор на ваш розсуд 😉

Відео рецепт 👇