Імбирне печиво на новий рік

Як смачно зробити Імбирне печиво новий рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Через пару тижнів всі будуть шукати рецепт цього імбирного печива! А у вас він вже є! Відразу зберігайте – адже який же Новий рік без цього печива! Воно неймовірно смачне і хрустке, ідеально підходить під покриття глазур’ю. А якщо спечете товстіший, то будуть класні імбирні пряники👌🏻 Це печиво у нас найулюбленіше, в міру солодке, в міру імбирне. Діти обожнюють їм хрустіти. Пишу рецепт, а ви зберігайте і обов’язково підтримайте його своїм зворотним зв’язком і – Діліться з подругами – печива мало не буває!

Інгредієнти

120 г вершкового масла 82.5%
70 г цукру
90 г меду
2 г соди
1 яйце кат. С1
370 г пшеничного борошна
3 г солі
5 г імбиру в порошку

Імбирне печиво на новий рік покроковий рецепт

1. Змішати всі сухі інгредієнти в мисці віночком – борошно, сіль, імбир. Скласти В сотейник масло, мед, цукор і на низькому вогні, помішуючи, довести до повного розтоплення. Кип’ятити не треба. У гарячу суміш додати соду, перемішати. Суміш стане світлішати і трохи збільшуватися в объеме.
2. Зняти з вогню, остудити приблизно до 60С (перемішуючи), додати яйце, швидко перемішати до об’єднання. Це можна робити міксером. Додати сухі інгредієнти, перемішати і замісити пружне пластичне тісто. Тісто розкачати в пласт. З ним зручно працювати, поки воно тепле. При необхідності можна трохи підігрівати в микроволновке.

3. Тісто розкачати до товщини 3-4 мм, якщо хочете печива і 5-6 мм, якщо пряники. Вирізати вирубкою. Випікати при 180С близько 10-15 хв залежно від вашої духовки і товщини печива Остудити і після цього зняти печиво з пергаменту або коврика.