Сирний торфяної пиріг Королевська ватрушка

КОРОЛЕВСЬКА ВАТРУШКА З ШОКОЛАДНОЮ КРИХТОЮ або Торф’яної сирний пиріг 🍫🔥 У мене прям земляного кольору вийшов, реально як торф😄 це тому що у мене алкализированное какао таке темне, з звичайним какао пиріг з рудизною, класичного кольору какао 🍫 Дуже смачний пиріг! Для любителів сиру і шоколаду 🍫🔥 Всередині ніжна сирна, схожа на чізкейк начинка, а зверху – смачна шоколадна хрустка крихта, ГОТУЄМО?😉 Як зробити Сирний торф’яної пиріг Королевська ватрушка рецепт простий.

Інгредієнти

На форму 22 см

Для крихти:
•280 г борошна
• 180 г вершкового масла
• 60 г какао порошку
• 100 г цукру
• щіпка солі

Начинка:
• 550 г сиру 9 %
• 150 гр цукру
• 1 ч л ванил цукру
• 5 яєць
• 100 г 20% сметани
• 40 г кукурудзяного крохмалю або 20 картопляного

Сирний торф’яної пиріг Королевська ватрушка покроковий рецепт

1. СИРНА НАЧИНКА. Сир протерти через сито (бажано для легкості), додати до сиру інші інгредієнти для начинки, перемешать.
2. КРИХТА. Змішати в чаші всі сухі інгредієнти, крім масла, перемішати.Масло має бути м’яке і не заморожене, нарізати його кубиками, додати до сухої суміші і руками або міксером з насадкою лопатка зробити крошку.
3. Дно форми застелити пергаментом. Шоколадну крихту розділити на 1/3 і 2/3 частини. У форму викласти 2/3 частина і руками розподілити крихту за формою, формуючи дно і бортики пирога.

4. На сформовану шоколадну основу пирога викласти сирну масу, розподілити і на сирну масу, зверху викласти решту 1/3 частина крихти, столовою ложкою акуратно разровнять.
5. Випікати пиріг в попередньо розігрітій до 180 С духовці 60 хвилин. Готового дати пирогу охолонути і охолодити пару годин, а краще ніч холодильнике.

Відео рецепт 👇