Лимонний шифоновий бісквіт для торта

Лимонний шифоновий бісквіт для торта рецепт простий. РЕЦЕПТ дуже смачного, ніжного, ароматного, високого, красивого і зручного в роботі ЛИМОННОГО шифонової БІСКВІТА Такий бісквіт готується мінімуму з найпростіших і доступних інгредієнтів. Може стати основою для найрізноманітніших тортів! У відео дуже докладно показано і розказано весь процес приготування. приємного перегляду!

Інгредієнти

Лимонний бісквіт 18 см

Білки 130 р*
Жовтки 80 р*
Цукор 140 р
Борошно 130 г
Рослинне масло без запаху 50 р
Розпушувач 5 р
Лимонний сік 20 р
Цедра одного лимона

*таку кількість білків і жовтків відповідає приблизно 4 яйця категорії С1

Лимонний шифоновий бісквіт для торта покроковий рецепт

1. Просіяне борошно перемішати з розпушувачем. Білки ретельно відокремити від жовтків. Білки почати збивати до легкої піни, потім поступово всипати половину цукру і збити до пишної об’ємного світлого стану, але маса повинна залишатися як би злегка пластичною. Жовтки добре збити з другою половиною цукру до посветления.

2. Додати рослинне масло і добре перемішати міксером. Жовтки додати до білків, додати лимонний сік і цедру і перемішати акуратно лопаткою. Додати сухі інгредієнти і швидко, але обережно об’єднати маси до однорідного теста.

3. Випікати на температурі 180 З близько 35-40 хвилин до готовності. Бісквіт загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на кілька годин. Розділити на потрібну кількість коржей.

4. Готово!