Мигдальне печиво з джемом

Як приготувати Мигдальне печиво з джемом рецепт в духовці простий. Виявилося, знімати себе неймовірно складно, особливо, коли немає підходящої одягу, чого нейтрального бавовняного або льняного. Довелося працювати з тим, що є. І звичайно ж рецепт печива, який, як ви пам’ятаєте я взяла з упаковки розпушувача.

Інгредієнти

Борошно-400г
Мигдальна борошно-125г
Цукор-160г
Розпушувач-10г
Яйця-3шт.
Вершкове масло-200г
Щіпка ваніліну
Джем

Мигдальне печиво з джемом покроковий рецепт

1. Змішати просеяную борошно, мигдалеву борошно, розпушувач, ванілін. Яйця збити з цукром до пишності. Додати розм’якшене вершкове масло і продовжити збивати до однородности.
2. Всипати борошняну суміш і замісити тісто. Тісто повинне вийти м’яким, але не липким. Якщо тісто липне до рук, додайте трохи борошна. Розкачати тісто на пергаменті товщиною 4 мм і вирізати печенье.
3. В половині печеньок зробити отвір посередині. Випікати 12 хвилин при температурі 180°. Дати печінкою охолонути, змастити цілісні половинки джемом і накрити другими половинками.