Крем з льодяниками з масла, яєць і цукру

Як зробити Крем з льодяниками з масла, яєць і цукру рецепт простий.

Інгредієнти

130 г цукрового піску
130 г льодяників, близько 12 льодяників середнього розміру
45 мл (або 3 столові ложки) води
2 яєчних білка
120 г несолоного вершкового масла, нарізаного кубиками і кімнатної температури
Подрібнені льодяники для прикраси

Крем з льодяниками з олії, яєць і цукру покроковий рецепт

1. У невеликій каструлі змішайте цукор, льодяники і воду. Поставте на слабкий вогонь, помішуючи металевою ложкою, поки цукор і льодяники повністю не розчиняться. Припиніть помішувати і збільште вогонь до середньо-сильного. Дайте суміші закипіти. Тим часом додайте яєчні білки в теплостойкую миску середнього розміру і збийте міксером до пышности.
2. Коли сироп закипить, покладіть в нього кулінарний термометр і готуйте, поки температура сиропу не досягне 116 ° C. Потім зніміть каструлю з вогню і повільно влийте гарячий сироп в миску з яєчними білками, продовжуючи збивати. Коли сироп закінчиться, не припиняйте збивати, поки дно миски не стане прохолодним на дотик, а безе повністю не остынет.
3. Воно буде дуже щільним. Коли безе стане прохолодним, можна починати додавати масло по кубику за раз, ретельно перемішуючи після кожного додавання. Після того, як ви додали всі масло, суміш може виглядати так, як ніби вона расслаивается.
4. Не панікуйте! Просто продовжуйте перемішувати і збивати, і вершковий крем, чарівним чином з’єднається і стане гладким і прекрасним. Ваш крем готовий! Можете прикрашати їм свої кекси або тортик.