Чорнична Паска з сиру

Як зробити Чорнична Паска з сиру простий рецепт. ⠀В цьому році на великодньому столі у нас буде саме вона. Яскрава, ніжна, з насиченим смаком. Справжнє блаженство.

Інгредієнти

Сир 5% -350 р
Жовтки – 2 шт
Вершки – 50 мл
Масло вершкове-50 г
Цукор 50 г для Пасхи, 10 г для пюре
Сметана -2 ст л
Чорниця—200 г

Чорнична Паска з сиру покроковий рецепт

1. Жовтки з’єднайте з цукром, і вливаємо гарячі вершки. Перемішуємо і на повільному вогні замішуємо крем. Додаємо масло, перемішуємо, накриваємо плівкою і контактно остужаем.

2. Чорницю проварюємо з цукром, пюрируем і остуджуємо. Додаємо до крему сир і ділимо на 2 частини. В одну додаємо сметану і пюре. Взбиваем.

3. Форму застеляємо марлею і викладаємо Великдень шарами. Прибираємо на ніч в холодильник під груз.

Відео рецепт 👇