Лимонна паска з сиру

Як зробити Лимонну великдень з сиру рецепт рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр 296/13,5/11,1/35,7
Вага ~ 400 грам

Сир (в брикеті/пластовий) 300 гр
Лимон 1 шт
Цукор 120 гр
Яйце 1 шт
Вишня сушена 20 гр (за бажанням)
Масло кімнатної температури 30 гр

Лимонна паска з сиру покроковий рецепт

1. З лимона зрізаємо шкірку (чистимо лимон). Кладемо шкірку лимона і цукор в блендер. Подрібнюємо до дрібної крихти і перетираємо все з яйцем. Ставимо на плиту на маленький вогонь, постійно розмішуємо і доводимо до кипіння. З лимона видавлюємо сок.
2. Має вийде 70-75 мл Додаємо цей сік в каструлю до цукрово-яєчної маси. Ще раз перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо до загустіння (20-30 секунд). Потім знімаємо з плити і трохи охолоджуємо масу. Вишню подрібнюємо. Змішуємо сир, цукрову масу, масло вершкове і вишню. Змішуємо з допомогою міксера або блендера, до однородности.

3. Форму для Паски застеляємо марлею, кладемо нашу сирну масу, закриваємо краями марлі і прибираємо в холодильник на ніч. Краще поставити на блюдце, щоб сироватка спокійно витікала. Вранці Великдень готова.