Домашній торт три молока з меренгою і згущеним молоком

Як зробити Домашній торт три молока з меренгою і згущеним молоком рецепт простий 🍰 слабкодухих, худнуть і зожников прошу відійти від екрану. Такої кількості запаморочливо смачних, ваблять своїм ароматом і видом калорій, ви можете не витримати. Цей рецепт для справжніх шанувальників солодкого🤗 ⠀ Мексиканський десерт “Трес лечес” я зробила з кокосовим молоком 🥥 А ще він весь просочений знаєте чим? Згущеним молоком 🤤 напевно, я не знаю людей, які байдуже до неї відносяться. Зізнайтеся, любите? ⠀ Незважаючи на те, що десерт виглядає простуватим – ну що такого, просто бісквіт. Цей бісквіт виходить настільки просоченим і соковитим, щоб відірватися від нього, треба мати залізну силу волі. У мене її немає 🙈 ⠀ ⠀

Інгредієнти

Тісто (форма 20х20 см)
Яйця 4 шт. 🥚
Цукор 300 г
Вершкове масло 80 г 🧈
Молоко 200 мл
Борошно 350 г
Розпушувач 1 ч. л.
Ванільний цукор 1 ч. л.

Просочення:
Згущене молоко 200 мл
Вершки 20% 200 мл
Кокосове молоко 200 мл🥥

Для прикраси:
2 яєчних білка
Цукрова пудра 100 г

Домашній торт три молока з меренгою і згущеним молоком покроковий рецепт

1. У сотейник влити молоко, покласти вершкове олію і нагріти до повного розчинення масла, не кип’ятити. Борошно просіяти і змішати з розпушувачем і ванільним цукром. Збити яйця до білого, збивати близько 5 хвилин. Частинами всипати цукор, продовжуючи збивати поки маса не збільшиться вдвое.
2. Тонкою цівкою влити молоко з маслом, продовжуючи збивати. Частинами всипати борошно, так само продовжуючи збивати. Форму для запікання змастити вершковим маслом, на дно покласти пергамент. Влити тісто у форму. Випікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин. Для просочення змішати вершки, зі згущеним молоком і кокосовим молоком.
3. Готовий бісквіт перевернути на грати, зняти форму і трохи остудити. Остиглий бісквіт повернути у форму, зробити побільше проколів шпажкою і потроху поливати просоченням. Вилити ополоник, почекати 5 хвилин, поки він вбереться, потім вилити ще. І так, поки не вбереться вся пропитка.
4. Поставити бісквіт в холодильник на 4-5 годин. ⠀ Для прикраси: збити білки до пишної піни, частинами всипати цукрову пудру. Змастити торт збитими білками і поставити під гриль на 3 хвилини і можна ставити чай ☕